Credit24h.ro
Simulator Online
Gratuit

Simulatorul este gratuit si va ajuta sa verificati eligibilitatea dumneavoastra.

Puteti efectua rapid o simulare online pentru un credit ipotecar sau un credit de nevoi personale.

Dupa transmiterea formularului, veti primi prin email scoring-ul de eligibilitate obtinut.

Credit locuinta
credit de nevoi personale

Verifică-ți Eligibilitatea GRATUIT !

Selecteaza gen:Ce fel de credit vrei să obții?Continua
card de credit

Avantaje

Beneficiezi gratuit de consultanta financiara din partea specialistilor Credit24h.ro. In momentul in care apelezi la un intermediar de credite, acesta va ofera un pachet de servicii de intermediere financiar-bancara mult mai sofisticat.

Modificarile permanente de dobanzi, tipuri de credite si oferte bancare sunt greu de urmarit de catre un client, dar expertii financiari de la Credit24h.ro vin in intampinare, tocmai cu aceste raspunsuri clare si adaptate profilului fiecaruia, pentru a usura procesul de finantare si a crea costuri cat mai reduse.

credit rapid

Rapiditate

Credit24h.ro iti identifica si alege rapid cea mai adecvata solutie pentru nevoile tale financiare. Economisesti, astfel, timpul de a consulta zeci de oferte si banci. De asemenea, imediat ce ai completat formularul, noi verificam eligibilitatea ta si putem gasi solutia potrivita si rapida, demarand, in acest fel, procesul de finantare.

Oferim combinatia ideala intre o experienta placuta si rapiditate.

Doresti sa discuti chiar acum cu un consultant, atunci te rugam sa ne contactezi direct la numarul de telefon 0729.572.570

credit online

Servicii variate

Credit24h.ro pune la dispozitia clientilor, care doresc sa-si verifice profilul de eligibilitate pentru un credit, o gama extrem de variata de servicii, precum: analiza financiara, pregatirea si sustinerea documentatiei pentru credit, asistenta specializata si experimentata in creditare si identificare de solutii financiar – bancare si, poate cel mai important, iti ofera acces imediat la sute de produse de creditare existente pe piata, la acest moment.

Echipa Credit24h.ro are in portofoliu parteneriate cu cele mai importante banci din Romania.

Echipa Credit24h.ro are in portofoliu parteneriate cu cele mai importante banci din Romania

credit ipotecar